Елементи за било – сух монтаж

Стъпки на полагане на елементи за сух монтаж на било

1. Определяне на разстоянието между горните летви и върха на билото.

2. Монтиране на летводържатели върху контралетвата. Върху тях се поставя билната летва, като предварително трябва да бъде определено разстоянието между двете летви и летводържателите да бъдат огънати.

3. Краят на билната летва трябва да бъде на една линия със страничните керемиди.

4. Полагане на фолио за под капаци. Ролката се развива по дължината на билната летва. В долния край на фолиото за под капаци има две ленти, отлепянето на които позволява, то да бъде плътно залепено за керемидите, за целта те трябва да бъдат чисти.

5. Монтиране на прегради за капаци. Единия капак се монтира първи, а върху него първият капак, другия се поставя върху вече поставения последен капак.

6. Монтирането на капаци се извършва посредством скоба, която се закрепя с винт. При наклонените била началото се оформя с начален капак, който се закрепва с помощта на гвоздей с капаче. При свързване на две наклонени и едно хоризонтално било се използва тройник, укрепен с гвоздей с капаче.

Видео презентация на елементите за било

Поръчка на летводържатели, фолио за под капаци, прегради за капаци, начални капаци, капаци и тройници

Всички елементи за било могат да бъдат поръчани от електронния магазин. Възползвайте се от отстъпката за онлайн поръчка. Разгледайте посочените артикули от тук.

This entry was posted in Видео обучение and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.