Поръчка в E-магазин

Поръчайте керемиди в 4 лесни стъпки

1. За да разгледате различните модели керемиди и техните аксесоари в електронния магазин, отидете в лявото меню „Е-магазин”. Керемидите могат да бъдат сравнявани при натискане на бутон „Сравни”.

Помощ поръчка на керемиди

2. След като изберете керемидите за своя дом, може да въведете конкретното количество в полето „Количество”, то може да бъде променяно и на последната 4 стъпка. Натиснете бутон „Поръчай”, намиращ се в долния десен ъгъл на конкретния продукт.

Помощ поръчка на керемиди

3. Веднага след като изберете бутон „Поръчай”, в лявото меню под „Количка” се появява вашата поръчка. Може да премахвате от продуктите, които счетете, че не са Ви необходими и да добавяте нови. След като приключите с пазаруването си, натиснете линка „Потвърдете вашата поръчка”, той ще Ви отведе до последната стъпка – въвеждане на данните Ви за контакт.

Помощ поръчка на керемиди

4. В последната стъпка Вие може все още да променяте желаното количество от избрания продукт, да премахвате продукти. След като сте сигурни в направената поръчка, въведете своите данни за контакт. Те са от съществено значение, за да могат консултантите от Строителна борса „Партньори”, да се свържат с вас и да уточнят удобното време за доставка. Ако не разполагате с възможност да вземете от складовите ни бази поръчаните продукти, можем да Ви осигурим транспорт. Имайте в предвид, че склада ни се намира в София. Транспортните разходи се начисляват на километър. Разполагаме с камиони с кран. Битумни керемиди, улуци и шапки за комин, могат да се изпращат по куриер. В тази случай, когато консултанта се свърже с вас ще Ви представи цената за осъществяването на транспортната услуга до вашия обект и ако тя Ви устройва поръчката се финализира.

Поръчка на керемиди чрез електронен магазин - 4 стъпка

Comments are closed.