Сравняване на керемиди

Сравни керемиди в 4 стъпки

1. Изберете керемиди за сравнение от подкатегориите, намиращи се под „Сравни керемиди“ в лявото меню. Там са отделени само основните керемиди, които могат да бъдат открити и в отделните подкатегории на „Е-магазин“, придружени с прилежащите към тях аксесоари. Ако моделът, който сте избрали има възможност за различни цветове, то всеки цвят се показва като отделен продукт, защото е на различна цена. Може да оставите само цвета, който желаете, като изтриете останалите продукти от лявото меню.

Сравни керемиди - 1 стъпка
2. След като изберете керемидите, които искате да сравните, натиснете бутон „Сравни”, намиращ се непосредствено, под бутон „Поръчай”, на всеки продукт.

Сравни керемиди - 2 стъпка3. В лявото меню, продуктите, които са избрани за сравнение са изредени в един списък. Когато изберете всичките артикули, които желаете да сравните, натиснете бутон „Сравни”, намиращ се под списъка.

Сравни керемиди - 3 стъпка4. След натискането на бутон „Сравни”, пред потребителя се отваря един прозорец, в който са изредени всички продукти, които е избрал и техните характеристики, в този прозорец имате възможност и направо да изберете продукта, който желаете да закупите, като натиснете бутона „Добави в количка”. Избрания продукт по подразбиране е 1 брой, за да поръчате необходимото Ви количество, при финализиране на поръчката може да попълните полето количество.

Сравни керемиди - 4 стъпка

Comments are closed.