04. Предимствата на керемиди Тондах

Защо да изберете керемиди Тондах за вашия покрив?

Буфер срещу климатичните промени

 Подходящият покрив предпазва от промените на климата. При добре защитеното подпокривно пространство оптималната обмяна на топлина и студ и защитата срещу тях представляват една от най-важните задачи. През горещите летни месеци температурите под покрива трябва да бъдат приятно прохладни, а през студените зимни дни – топли. Това е причината под защитния слой срещу дъжд и други видове валежи от покривни керемиди се изгражда допълнителен слой от модерна топлоизолация. Тя може да бъде изградена от опитни занаятчии и майстори по изграждането на покриви.

 Защита от ветрове и бури

 Разрушени вследствие на бури наклонени покриви, които познати от други страни, в Австрия се случва изключително рядко. Това се дължи на солидната подпокривна конструкция на стръмните покриви. Дори малки щети, които са се получавали преди време вследствие на ветрове и бури, днес почти не се срещат, тъй като понастоящем се прилагат допълнително подходящи съвременни технологии. Това създава усещането за сигурност у хората при неблагоприятни климатични условия.

Защита от дъжд

 За специалистите защитата от дъждове на наклонените покриви е резултат от дългогодишна работа. Установено е, че колкото покривът е по-стръмен, толкова е по-висока е степента на защита от вода!

 Шумо- и звукоизолация

 Освен топло и влагоизолацията, звукоизолацията също е едно от основните неща, което влияе върху добрия климат в къщи.

В шумните райони /като например районите в близост до летища/ звукоизолацията се постига чрез подсилена подпокривна конструкция. Най-добрия съвет в това отношение може да получите от специалистите по изграждане на покриви.

 Прозорец за слънце и светлина

 Въздухът, светлината и слънцето са предпоставка за здравословен начин на живот „под покрива”. В тази връзка стръмният покрив има много предимства. Вграждането на прозорци на покрива е една от мерките за подобряване качеството на живот на обитателите на къщата. Понастоящем на пазара се предлагат множество разнообразни прозорци в различни комбинации.

 Дълготрайността на покривите ТОНДАХ®

 Покриви ТОНДАХ ® със своята дълготрайност и издръжливост повече от сто години заемат водеща позиция сред покривните системи. Керемиди ТОНДАХ ® са не само трайни, но и икономични, защото от решаващо значение за комплексна оценка на стойността на покрива е дълготрайността на продукта, а не разходите възникващи към момента на закупуване на материала!!!

Тук решаваща дума има действителната „икономичност“ на материала – когато на строителя впоследствие не му се налага да влага допълнителни средства в различни ремонтни дейности. Това важи особено за покрива на една къща, конструкцията и покриването на който представляват много малка част от общите разходи за изграждането й.

От първостепенно значение е, че покривите ТОНДАХ ® в дългосрочна перспектива излизат по-изгодно, причината за това е че саниране на покрива би се наложило едва след 100 години: защото ТОНДАХ ® дава гаранция за всеки свой продукт от 33 години.

This entry was posted in Керамични керемиди and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.