Битумни керемиди и аксесоари

Общо продукти 12, за да видите останалите, моля използвайте навигационната лента, намираща се под таблицата.

Ако проявявате интерес към тази категория, може да отправите запитване за количество и цена на битумни керемиди. След попълване на запитването обучен консултант ще се свърже с вас.

СнимкаОписание
Билен елементБилен елемент - червен (Gutta)

Описание: Битумните вълнообразни панели GUTTA представляват стабилен, икономически рентабилен строителен материал и са подходящи за наклони на покрива от 7 – 85 градуса. Благодарение на големия си формат, малко тегло, висока еластичност, водонепропускливост и устойчивост срещу различни видове агресивни пари и основи, тези панели са отлично пригодени за изграждане на селскостопански и промишлени халета. В частния сектор също съществуват редица възможности за тяхното приложение, като например, за покриване на градински къщи и вили, като защита срещу вятъра и лошо време или облицовка на автомобилни стоянки. Панелите GUTTA могат да се режат с ръчен трион, те се закрепват със самоуплътняващи се пирони GUTTA и лесно се поставят само от един човек. По този начин даже на непрофесионалистите дават широки възможности да ги използват за различни цели. При всички случаи обаче следва да се взима под внимание разпоредбите на строителните органи, правилата за предотвратяване на злополуки.
Битумни керемиди боброва опашкаБитумни керемиди боброва опашка - 3 кв. м. зелен и червен

Описание: Битумните керемиди са лентов хидроизолационен материал, произведен на база битум модифициран с АПП и основа стъклен воал. Покрити са от едната страна с полиетиленово фолио (дребнозърнест пясък), а от другата страна с цветни минерални гранули. Произвеждат се в четири различни форми (боброва опашка, триъгълни, пчелна пита, правоъгълни) и богата цветова гама. Битумните керемиди са здрави, устойчиви, леки и красиви, подходящи са за изпълнение на сложни, начупени покриви с наклони от 12° до 90°.

Приложение: Битумните керемиди се монтират върху чиста, суха дъсчена обшивка с гладка повърхност. Дъските трябва да са плътно подредени, с еднаква дебелина и с максимална ширина 0,20 м.
Битумните керемиди се монтират чрез заковаване с пирони с широки глави и дължина 25-26 мм, като краищата им се подлепват с малка газова горелка или с горещ въздух. Заковават се над всеки жлеб като гвоздеят преминава през две дебелини на битумните керемиди. Вторият ред покрива първия.
Битумни керемиди боброва опашкаБитумни керемиди боброва опашка - 3.50 кв. м. (Тегола)
Битумни керемиди боброва опашка - 3.50 кв. м. синБитумни керемиди боброва опашка - 3.50 кв. м. син (Тегола)
Битумни керемиди пчелна питаБитумни керемиди пчелна пита - 3.45 кв. м. (Тегола)


Описание:
- дължина: 1000m (+/- 3)
- тегло - 10kg/m2
- m2/b пакет: 3m2
- пакети в пал: 42 броя
- якост на опън 600 N/50mm
- t° на полагане над 0°C
- дебелина 3,2 mm

Монтаж на Битумните керемиди:
Основата за битумни керемиди трябва да бъде равна и суха. Върху цялостния кофраж от дъски, OSB – плоскости или от шперплат използвайте за основа подходяща рулонна битумна хидроизолация (воалит) по препоръка на вносителя. Минимална дебелина на битумната подложка – 2мм, като за по-голяма сигурност се препоръчва да се използват битумни изолации 3мм с полиестерна армировка.
Използвайте само поцинковани гвоздеи при монтаж. За всеки разкроен детайл използвайте най-малко 4 гвоздея, като ги забивате минимум 2 см над шлица, означаващ отделните листове, и минимум 2,5 см от края. При наклон над 60° е необходимо да се използват най-малко 6 гвоздея, а битумните керемиди препоръчваме да се подлепят точково с битумен силикон.
Битумни керемиди пчелна пита - 3.45 кв. м. синБитумни керемиди пчелна пита - 3.45 кв. м. син (Тегола)
Битумни керемиди пчелна питаБитумни керемиди самозалепващи правоъгълни - 3 кв. м. червен (Гама)
Битумни керемиди - пчелна питаБитумни керемиди самозалепващи пчелна пита - 3 кв. м. червен и кафяви
Битумни керемиди трапецовидни LibertyБитумни керемиди трапецовидни Liberty - 3.05 кв. м. (Тегола)
Битумни керемиди триъгълниБитумни керемиди триъгълни - 3 кв. м. зелен и червен
Пирон за битумни керемидиПирон за битумни керемиди 20, 25 и 26 мм. (Тегола)

Описание: Керемидата се закрепва към покрива с гвоздеи с широка глава. Броят на гвоздеите зависи от ъгъла на наклона на покрива.
След това под въздействието на слънцето става пълно залепване на керемидите една към друга.
Покривен лист 2/0.93 м. вълнообразенПокривен лист 2/0.93 м. вълнообразен - червен (Gutta)

Описание: Битумните вълнообразни панели GUTTA представляват стабилен, икономически рентабилен строителен материал и са подходящи за наклони на покрива от 7 – 85 градуса. Благодарение на големия си формат, малко тегло, висока еластичност, водонепропускливост и устойчивост срещу различни видове агресивни пари и основи, тези панели са отлично пригодени за изграждане на селскостопански и промишлени халета. В частния сектор също съществуват редица възможности за тяхното приложение, като например, за покриване на градински къщи и вили, като защита срещу вятъра и лошо време или облицовка на автомобилни стоянки. Панелите GUTTA могат да се режат с ръчен трион, те се закрепват със самоуплътняващи се пирони GUTTA и лесно се поставят само от един човек. По този начин даже на непрофесионалистите дават широки възможности да ги използват за различни цели. При всички случаи обаче следва да се взима под внимание разпоредбите на строителните органи, правилата за предотвратяване на злополуки и технически

This entry was posted in Без категория and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.