02. Керемиди Брамак – модели и характеристики

Кой модел керемида Брамак е подходящия за вашия дом?

Керемидите на Брамак се произвеждат в България, но компанията е Австрийска. Едно от големите предимства на покривните системи на Брамак е че разполагат с изобилие от аксесоари за сух монтаж, специални завършващи керемиди, капандури и много други. Те са здрави и се поставят по-бързо, поради факта че са по 10 бр/кв.м/, капаците са по 2.5 бр/лм/. Бройката им в квадратен метър е по-малка в сравнение с останалите керемиди, поради тази причина цената на бройка е по-висока. Според своя профил се делят на два вида Атика и Спектра. Атиката представлява керемида наподобяваща възрожденски стил с висока вълна, докато Спектрата има по нисък профил, и е на по-ниска цена.

Модели керемиди: 

1. Атика Антик – Покрив за индивидуалистиКеремида Атика Антик

Тя носи в себе си вдъхновението на старите майстори, придавайки на домът ви изключителната естетика на ренесансова архитектура. Керемидата е подходяща за тези, които търсят отличителност и ценят красотата. С многоцветната си повърхност и елегантен средиземноморски профил, тя превръща Вашия покрив в архитектурно бижу и домът ви в уникално място и произведение на изкуството.

2. Атика Protector с 3 защитни покрития – естетична революционна иновация от Брамак

Керемида Атика ПроС уникалните си качества Протектор ви защитава от повече неща, отколкото вие можете да видите.

Повишена защита от замърсяване повърхността на покрива
Протектор е система, която ви защитава от невидими агресори като индустриални и автомобилни газове, както и от киселинен дъжд.

Повишена защита от всякакви атмосферни влияния
Брамак Протектор не се интересува дали вали дъжд или сняг, дали е замръзнало или има вятър. Това покритие ви осигурява перфектна защита от всякакви метеорологични условия 365 дни в годината.

Повишена защита от образуване на мухъл и плесени
Нежеланите зелени петна не може да бъдат видени върху покрив, изпълнен с Брамак Протектор. Мястото на мъховете и плесените е сред природата, а не на покрива.

Дълготрайна защита на цвета
Когато сте направили покрива си от керемиди с хубав цвят, едва ли искате този цвят да се промени с времето. С Брамак Протектор дори след много години цветът на покрива си остава такъв, какъвто е бил в първия ден.

По-голяма защита срещу екстремните климатични условия
Силни дъждове, градушки, бури или силна жега са безсилни да наранят покрива с Брамак Протектор.

3. Класик Протектор с 3 защитни покрития – Естетична революционна иновация от Брамак

Керемида класик протектор на Брамак е най-новият модел на Брамак с иновационното покритие Protector, което не задържа мръсотията и се самоизмива при дъжд. Има защита от образуване на мухъл и плесени и по-голяма защита срещу екстремни климатични условия. Дълготрайна защита на цвета.

Предлага се в цвят червен, червено-кафяв и черен.

Брамак Класик Протектор

4. Класик Про с 2 защитни покрития – Естетика и функционалност

Керемида Класик ПроСтилният Модел КЛАСИК ПРО е най-предпочитаният модел керемида за момента в България. Тя е с повърхност BRAMAC PRO ®, осигуряваща по-еднородна повърхност на керемидата, по-дълготрайна защита на цвета и по-добра защита от климатични условия като дъжд, сняг, лед и град. Друго основно предимство на керемидите КЛАСИК ПРО е тяхната универсална приложимост както за ново строителство, така и за саниране на сгради.

Предлага се в цвят червен, червено-кафяв и антрацит.

5. Натура Плюс с 1 защитно покритие – Естетика и функционалност

Керемида с едно защитно покритие и точно фалцово пасване. Има повишена защита при дъжд, сняг, лед, град. Керемидата се характеризира с естествен и натурален цвят и гладка повърхност.

Керемида Натура Плюс БрамакКеремида Брамак Натура Плюс
червенамедно-кафява

6. Спектра икономик – Елегантност и икономичност

Керемида без защитно покритие, с точно фалцово пасване. Керемидата има гладка повърхност и заоблени ръбове. Предлага се в цвят червен и сив.

Брамак Спектра Икономик

 

This entry was posted in Бетонни керемиди and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.