01. Керемидите Брамак – предимствата им пред алтернативни покривни продукти

Защо да изберете керемиди Брамак за вашия покрив?

Брамак дават 30 годишна гаранция за своите керемиди и 15 годишна безплатна застраховка при използване на цялостна система.

Керемидите Брамак стават по-здрави с времето

Керемидите БРАМАК - по-здрави с времето

Втвърдяването на бетона продължава около 50 години. Това е причината здравината на бетоновите керемиди се увеличава с всяка изминала година, в сравнение с други покривни материали, и по този начин се гарантира дълготрайността на вашия покрив.

 

Керемидите Брамак са устойчиви на студ

Керемидите БРАМАК - устойчиви на студ

Керемидите са с висока плътност и поемат по-малко влага от дъждовете и топенето на снеговете, в сравнение с тези, изработени от друг материал. По този начин керемидите са предпазени от риска, поетата влага да замръзне и да ги напука. Керемидите БРАМАК са значително по-мразоустойчиви и дълготрайни спрямо алтернативни покривни продукти.

Керемидите Брамак издържат на проливни Керемидите БРАМАК издържат на проливни дъждоведъждове

Керемидите са тествани в специални камери, които пресъздават екстремни климатични условия. Тестовете безспорно показват, че керемидите БРАМАК осигуряват сигурност и защита при проливни дъждове и силни бури. Друго тяхното предимство е фактът, че поемат 20% по-малко влага в сравнение с алтернативни покривни материали.

Покривите Брамак устояват на силни ветрове и бури

Покривите БРАМАК устояват на силни ветрове и бури

Покривите БРАМАК са значително по-малко податливи на увреждане в следствие на бури, независимо от конструкцията и наклона на покрива. Специални елементи, като скоби за закрепване на керемидите придават допълнителна устойчивост на вашия покрив.

Покривите Брамак са с оптимално тегло

Покривите БРАМАК са с оптимално тегло

При керемиди Брамак разходът на квадратен метър е 10 броя, докато при други материали той достига до 15 броя. По този начин керамичните и бетоновите керемиди са с приблизително еднакво тегло на квадратен метър. При бурен вятър относително по-високото тегло на отделната керемида е предимство.

Керемидите Брамак са с идеална форма и отлично пасване

Керемидите БРАМАК са с идеална форма и отлично пасване

Размерът и формата на керемидите БРАМАК се следи стриктно по време на производството и сушенето им при 40°. Така те с еднаква форма и пасват една към друга. Алтернативни покривни продукти се изпичат при 1000°, при което може да се получи деформация.

Покривите Брамак са устойчиви на градушка

Покривите БРАМАК са устойчиви на градушка

Високата плътност и висококачественото покритие на керемидите БРАМАК ги прави изключително устойчиви на градушка, за разлика от алтернативни покривни материали (особено тези с лакирани и глазирани повърхности), който при градушка се нацепват и стават водопропускливи.

Керемидите Брамак са устойчиви на пожар

Керемидите БРАМАК са устойчиви на пожар

Керемидите БРАМАК са негорими и гарантират висока защита от възпламеняване в следствие на прехвръкнала искра или от високи външни температури.

Керемидите Брамак са номер 1 на българския пазар

Керемидите БРАМАК са номер 1 на българския пазар

Проучване на института за маркетингови изследвания GfK показва, че БРАМАК е не само най-познатата марка, но и най-купуваната на българския пазар.

Всичко за покрива от една ръка

Всичко за покрива от една ръка

БРАМАК предлага не просто керемиди, а комплексни покривни решения. За всеки свой модел БРАМАК предлага оригинална система покривни принадлежности като: странични керемиди, капаци, вентилиращи, снегозадържащи керемиди, елементи за сух монтаж и др.

This entry was posted in Бетонни керемиди and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.